Arvydo kiaulienos delikatesas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Ingredientai:

  • Garstyčios, padažas
  • Kiauliena, liesa
  • Česnakas
  • Ananasai
  • Grybai

Gaminimo eiga:

Kiauliena supjaustoma nedidelių kasnelių gabaliukais - sveikiau valgyti, greiciau marinuosis.
Česnakas (kiekis pagal skonį) susmulkinamas 1mm kubeliais, pjaustant rankomis perduodama jusu energija i maista, todel gyvybine vertė žymiai didesnė.
Į kiaulieną sudedamas česnakas, garstyčios, ir ananasas - pagal skonį (galima naudoti vietoj ananaso bruknių uogienę, citriną, greipfrutą).
Viskas gerai išmaišoma ir paliekama keliom valandom.
Supjaustomi grybai griežinėliais.
Kai mėsa pasimarinavo, įkaitinama keptuvė, sudedama mėsa ir sudedami grybai. Kepinama maišant, kad mėsa pabaltų, bet neperkeptų - tada ji bus minkšta, kaip pūkas ir sultinga.

Garnyras pagal pomegius, o aš valgau su:
kubeliais pjaustyti pomidorai, artišokai (arba palmių šerdys, arba bambukų ūgliai), labai nedaug druskos, jei su alyvu aliejum arba be druskos jei su majonezu, truputis kario, švieziai sumaltų pipirų, svogunų laiskų ir krapų.

   

Facebook komentarai