Aštri troškinta aviena receptas

  • Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

Ingredientai:

  • Aviena, 500 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Druska
  • Čili pipiras , malta
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Vanduo, 3 stiklinės

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu.
Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.
Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokėliais.

   

Facebook komentarai