Aštrios vištų kepenėlės receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Ingredientai:

  • Grietinėlė 35 %, 70 mililitrų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 70 mililitrų
  • Vištų kepenėlės, 400 gramų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, maltas
  • Druska

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.

Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.

Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.

   

Facebook komentarai