Aštrus troškinys receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Raudonieji svogūnai, 2 vienetai
  • Paprika, geltonos, 2 vienetai
  • Makaronai, spageti, 200 gramų
  • Padažas, saldžiarūgštis, aštrus, 150 gramų
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Prieskoniai, paukštienai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Svogūnų laiškai, 1 sauja
  • Aliejus, kepimui, 2 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje.

  2. Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės.

  3. Kai mėsa bus iškepta, sudėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutess.

  4. Sudėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Virti dar pora minučių.

  5. Supilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.

  6. Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

   

Facebook komentarai