Austriški kalėdiniai sausainukai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Ingredientai:

  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, barstukai, 70 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 225 gramai
  • Cukrus, barstukai
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
  • Spanguolės, uogienė, 2 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:

Sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinį, dėti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. 30 minučių laikome šaldytuve. Tuomet kočiojame tešlą, išspaudžiame formelėmis sausainius ir kepame 12 minučių 200 0C orkaitėje. Dar šiltus sausainiukus aptepame norimos spalvos glajumi ir pabarstome spalvotais cukriniais barstukais. Skanaus :)

   

Facebook komentarai