Aviečių pyragas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 10

Ingredientai:

  • Spelta kvietiniai miltai, 240 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 240 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šaldytos avietės, 200 gramų

Gaminimo eiga:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.

  2. Sviestą išmaišykite su cukrumi.
    Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

  3. Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
    Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
    Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
    Skanaus

   

Facebook komentarai