Avienos troškinys receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Ingredientai:

  • Aviena, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonas vynas, 250 mililitrų
  • Pomidorų padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, griežinėlis, 1 vienetas
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.

   

Facebook komentarai