Avižinių dribsnių blyneliai su varške receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai, 2,5 stiklinės
  • Pienas, ar vanduo, 2 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Varškė, 300 gramų
  • Cukrus
  • Aliejus
  • Druska

Gaminimo eiga:

  1. Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų.

  2. Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi, užsigeriant mėgiama arbata ar kava, skanu

   

Facebook komentarai