Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 6

Ingredientai:

  • Jūros lydeka
  • Pastarnokas
  • Duona
  • Aliejus

Pasninko spirgams:

  • Čiobreliai, šakelės

Gaminimo eiga:

  1. Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.

  2. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.

  3. Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

   

Facebook komentarai