- Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
- Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Kiaulės kojos, 1 vienetas
- Bulvės, 1 kilogramas
Gaminimo eiga:
-
Nuluptas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti sutarkuotą svogūną ir trintą česnaką, berti druskos bei pipirų. Viską gerai išmaišyti.
-
Kiaulės kojas nulupt, supjaustyti juostelėmis.
-
Į aliejumi pateptą skardą sluoksniuoti bulvių tarkį ir supjaustytas kiaulės kojas.
-
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1, 5 valandos.
Skanaus!
Originaliame recepte ("Valstiečio" laikraštis) į sudėtį įeina ir lašinukai, tačiau mano šeimai spirgučiai nepatinka, tad receptą teko kiek supaprastinti.
Facebook komentarai