Baklažanai įdaryti jautienos faršu receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Ingredientai:

  • Baklažanai, 3 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, nedideli, 2 vienetai
  • Paprika, milteliai, 0,25 vieneto
  • Poras, pjaustytas
  • Bazilikas, džiovintas
  • Petražolės
  • Čili pipiras , smulkintas
  • Jautienos faršas, 400 gramų
  • Druska
  • Paprika, milteliai
  • Moliūgai, sėklos, 20 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 2 saujos

Gaminimo eiga:

Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus

   

Facebook komentarai