Baklažanai japoniškai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Baklažanai, 6 vienetai
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Daši, sultinys, 2 stiklinės
  • Sakė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mirinas, 1 arbatinis šaukštelis

Gaminimo eiga:

Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.

   

Facebook komentarai