Biskočiai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.
  • Porcijų skaičius: 6

Ingredientai:

  • Miltai, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Džiovintos spanguolės, 1 saujelė
  • Migdolai, 1 saujelė
  • Kepimo milteliai, 0,5 arbatinio šaukštelio

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi. Į miltus dedame kepimo miltelius. Abi mases sumaišome ir suberiame spanguoles su migdolais.

  2. Iš masės suformuojame pailgus kepaliukus, dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 minutes.

  3. Dar ne visai iškepusius išimame, leidžiame atvėsti, supjaustome riekelėmis ir šauname į orkaitę dar 10 minučių.

   

Facebook komentarai