Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Ingredientai:

  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Jautienos faršas, 0,5 kilogramo
  • Morkos, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vanduo, 0,5 litro

Gaminimo eiga:

Bulves perpjaukite per pusę ir išskaptuokite, kad tilptų mėsos įdaras.
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.

   

Facebook komentarai