Čachochbilis receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Ingredientai:

  • Antis, ar kitas laukinis paukštis, 1 kilogramas
  • Sviestas, 80 gramų
  • Svogūnai, 400 gramų
  • Pomidorų padažas, 80 gramų
  • Vynas, baltas, 0,5 stiklinės
  • Citrinų sultys
  • Pelerūnas (kietis), smulkintas, 0,5 valgomojo šaukšto
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendra, smulkinta, 0,5 valgomojo šaukšto
  • Druska

Gaminimo eiga:

Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.

   

Facebook komentarai