Dietiškas torčiukas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.
  • Porcijų skaičius: 1

Ingredientai:

  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 150 gramų
  • Jogurtas, 1 litras
  • Želatina, 30 gramų
  • Vanduo, 70 mililitrų
  • Sultys, 25 mililitrai

Gaminimo eiga:

  1. Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.

  2. Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.

  3. Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.

  4. Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.

  5. Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.

  6. Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.

   

Facebook komentarai