Fazano troškinys receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Fazanas, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 40 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Bulvės, 0,5 kilogramo
  • Morkos, 350 gramų
  • Pienas, 0,5 stiklinės
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Krapai
  • Juodieji pipirai
  • Druska

Gaminimo eiga:

Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną). Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies. Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno. Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.

   

Facebook komentarai