Grietinėlės tortas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 8

Ingredientai:

  • Grietinė, 600 mililitrų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vaniliniai biskvito papločiai, 1 pakelis
  • Žemuogės, 7 saujos
  • Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 50 mililitrų

Gaminimo eiga:

  1. Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.

  3. Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.

  4. Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)

   

Facebook komentarai