Jautienos čenakai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Ingredientai:

  • Bulvės, 3 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Jautiena, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname. Keptą mėsą sudedame į molinius indelius, ant viršaus uždedame griežinėliais supjaustytas daržoves, bulves, kapotą česnaką. Supilame riebalus, kuriuose kepė mėsa, garstyčias, grietinę ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Įpilame vandens, pagardiname druska ir kepame karštoje orkaitėje apie 30-40 min.

   

Facebook komentarai