Keptos kepenėlės su obuoliais receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.
  • Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Jaučio kepenys, 400 gramų
  • Obuoliai, rūgštūs, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, arba grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Obelių aliejus

Gaminimo eiga:

  1. Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.

  2. Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.

  3. Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.

    Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

   

Facebook komentarai