Keri viščiukas receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Ingredientai:

  • Citrinos, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, nebūtinai, 1 valgomasis šaukštas
  • Vištiena, jauna, 1 vienetas
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, pjaustyti, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
  • Imbieras, geltonasis, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
  • Druska

Gaminimo eiga:

Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.

   

Facebook komentarai