Kiauliena bulgariškai receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Ingredientai:

  • Kiauliena, 600 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Petražolės
  • Konservuoti žirneliai, 0,5 stiklinės
  • Čili pipiras , nemaltas, mažas, 1 vienetas
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Paprika, 5 vienetai
  • Šparaginės pupelės, 250 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.

   

Facebook komentarai