Kiauliena, troškinta su svogūnais receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Ingredientai:

  • Kiauliena, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 1,5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2,5 valgomojo šaukšto
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Druska

Gaminimo eiga:

Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.

   

Facebook komentarai