Lietiniai su dešrele ir sūriu receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 20 min.
  • Porcijų skaičius: 10

Ingredientai:

  • Dešrelės, pieniškos , 10 vienetų
  • Sūris, fermentinis , 100 gramų
  • Padažas, pomidorų, 5 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 5 valgomieji šaukštai

Blyneliams:

  • Pienas, 2 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis

Gaminimo eiga:

  1. Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
    Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.

  2. Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.

  3. Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
    Valgome su pikantišku padažu.

   

Facebook komentarai