Lietiniai su padažu receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min.
  • Porcijų skaičius: 6

Ingredientai:

  • Miltai, lietinių mišinys Spelta, 1 pakelis
  • Vištiena, faršas, 250 gramų
  • Sūris, 200 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Kečupas, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės

Gaminimo eiga:

  1. Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
    Iškepti blynelius.
    Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.

  2. Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.

  3. Padažas:
    Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
    Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!

   

Facebook komentarai