Maistui saugoti - vakuuminis konteineris

Visi žinome, jog užšaldymas - geriausias būdas išsaugoti maistą šviežią ilgą laiką. Tačiau ką daryti, jei maistas jau paruoštas valgyti? Šaldytuve paruošti patiekalai išbūna geriausiu atveju kelias dienas, o užšaldant tokį maistą prastėja skonis ir ardomos maistingosios medžiagos. "Air Storage" įrenginys šią problemą sprendžia izoliuodamas maistą nuo oro - ore pilna bakterijų, skatinančių maisto gedimą, todėl logiškiausias sprendimas tiesiog sumažinti išorinio oro kiekį. Maistą taip pat galima nuolat laikyti šiltoje temperatūroje. Tai - kol kas tik koncepcija, tačiau tikėkimės, jog kažkada galėsime tokį įtaisą išbandyti praktiškai. Koncepcijos autorius - Hyun-Sung Jang.

   

Facebook komentarai