Mandarinius receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 1 val.
  • Porcijų skaičius: 6

Ingredientai:

  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Grietinėlė 35 %, 250 gramų
  • Mandarinai, 6 vienetai
  • Cukraus pudra, 1 stiklinė
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Želatina, 30 gramų

Papuošimui:

  • Šokoladas, 1 pakelis

Gaminimo eiga:

  1. Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.

  2. Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.

  3. Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.

  4. Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.

  5. Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.

  6. Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.

   

Facebook komentarai