Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 45 min.
  • Porcijų skaičius: 10

Ingredientai:

  • Napaleono lakštai, 3 vienetai
  • Varškė, 500 gramų
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Uogienė, (spanguolių), 1 stiklinė

Gaminimo eiga:

Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.

Skanaus.

   

Facebook komentarai