Nekeptas serbentinis varškės tortas receptas

  • Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
  • Porcijų skaičius: 8

Ingredientai:

  • Sausainiai, paprasti, 200 gramų
  • Sviestas, 80 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Grietinėlė 35 %, 400 gramų
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultys, raudonų serbentų, 200 mililitrų
  • Želės cukrus „Multi“, 5 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:

  1. Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.

  2. Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.

  3. Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.

  4. Papuošti.

   

Facebook komentarai