Pieniška sriuba receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 30 min.
  • Porcijų skaičius: 5

Ingredientai:

  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kalakutiena, rūkyta, 100 gramų
  • Pienas, 0,5 litro
  • Svogūnai, pjaustyti, 2 vienetai
  • Morkos, pjaustytos ar tarkuotos, 2 vienetai
  • Bulvės, pjaustytos, 2 vienetai
  • Saulėgrąžos, 1 sauja
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Žalumynai (įvairūs), 1 sauja
  • Druska

Gaminimo eiga:

Daržoves nulupti, nuplauti ir susmulkinti. Į verdantį vandenį dėti virti bulves. Svieste apkepti svogūnus, tada dėti morkas, saulėgrąžas, mėsą ir žalumynus. Viską sudėti į verdantį vandenį su bulvėmis ir pavirti 10 minučių. Dėti druskos. Baigiant virti pilti pieną ir pora minučių pavirti.

Skanaus :)

   

Facebook komentarai