Šalta juodoji avietinė arbata receptas

  • Paruošimo laikas: Apie 10 min.
  • Porcijų skaičius: 2

Ingredientai:

  • Juodoji arbata, stipri, 300 mililitrų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • aviečių uogienė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ledukai, 10 vienetų
  • Cukrus

Gaminimo eiga:

  1. Pasigaminti juodąją arbatą, jei reikia, įdėti į ją cukraus. Aviečių uogienę išmaišyti su vandeniu.

  2. Arbatoms atvėsius supilti jas į ąsotį ir įpilti tiek virinto vandens, kokio stiprumo arbatos gėrimo Jūs norite - ragaukite.

  3. Aš arbatas praskiedžiu apytiksliai 200 mililitrų vandens. Esant norui, pridėti ledukų. Arbatų santykį galima koreguoti. Jeigu norite, kad aviečių skonis jaustųsi labiau, avietinės arbatos pilkite daugiau arba atvirkščiai. Skanaus!

   

Facebook komentarai